Book et serviceeftersyn i et værksted nær dig

Her på siden kan du booke et serviceeftersyn i det værksted, der er tættest på dig.

Dahl Biler er din autoriserede Honda, Nissan og Mitsubishi servicepartner med over 40 års erfaring indenfor reparation, service og serviceeftersyn. Derudover er vi autoriseret serviceværksted for Toyota i Struer.

Din bil er i trygge hænder hos os. Vi kontakter dig altid, inden vi påbegynder en eventuel uforudset reparation under et serviceeftersyn. På den måde undgår du at få en ekstraregning, som du ikke kendte til på forhånd. Det kalder vi god skik og service overfor vores kunder.

 

Værksted i både Viborg, Holstebro og Struer

Din bil fra Dahl Biler skal typisk til den første service efter et år. Det foregår ved, at vi sender en mail ud, så du ved, hvornår det er tid til service. Derefter kan du booke en servicetid i det ønskede værksted her på siden. Derefter vil en medarbejder fra Dahl Biler kontakte dig med et endeligt tidspunkt og andet praktisk information for din servicebehandling.

Hos Dahl Biler er vi altid klar til at hjælpe. Vi har erfarne mekanikere, der løbende bliver efteruddannet, så de både følger med tiden og kan yde den bedste service for dig og din bil.

Ud over at servicere vores kunder, ønsker vi på værkstederne også at tage et sociale ansvar for at uddanne nye kræfter i branchen. Derfor er der altid én eller flere lærlinge på vores værksteder. Det ser vi som en stor styrke og fordel, da disse giver en stor værdi og bidrager til udviklingen af værkstederne.

Hvis den ønskede tid ikke fremgår i kalenderen er du altid velkommen til at kontakte til os på tlf. 88 444 111.  

Hvornår passer det dig bedst?

Informationer om dig

Loading...

Informationer om din bil