Seat Tarraco

Ingen drøm er for stor

  • Mere plads. Mere stil. Mere af det hele. Det er ønsket om at opnå mere, der holder os kørende. Den nye SEAT Tarraco er til dig, der allerede er et skridt videre. Kabinen i den nye SEAT Tarraco er den perfekte ramme om livet og skræddersyet til dig, der elsker at holde dig i bevægelse.
     
  • Den nye SEAT Tarraco er spækket med udstyr i både Syle og Xcellence versionen, så du garanteret er godt godt kørende. Avanceret teknologi baner vejen for køreoplevelser på højeste niveau. Den nye SEAT Tarraco holder dig opdateret og giver dig lyst til at prøve nye veje.
     
  • Den nye SEAT Tarraco viser vejen med LED teknologi til alle lygtefunktioner både for og bag. Baglygtens dynamiske blinklys viser, hvor det går hen. Med Full Link kan du betjene apps fra din smartphone direkte på touchskærmen i bilen via Apple CarPlay™ eller Android Auto™. Helt enkelt
     
  • Skiltegenkendelse. Navigationskort. Adaptiv fartpilot. Front & Lane Assist. Det hele samlet i det digitale cockpit hvor der også er mulighed for at tilpasse visningen.

  

Prisliste  >

Prisliste Van >

Udstyr og specifikationer  >

Brochure  >

 

 

 

 

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Seat Personbiler