Seat Leon 5-Dørs

Leon 5-Dørs

  • Fyldt med frækt design og proppet med ny teknologi og udstyr, der kan hjælpe i alle tænkelige situationer – den venter kun på dig. Den nye Leon 5-dørs har et moderne, ikonisk design til dig og dine daglige gøremål. Men der er ikke kun lagt vægt på god stil – også sikkerheden er topprioriteret, hvilket kommer til udtryk i de 5 stjerner i EuroNCAP. Så dermed kan du koncentrere dig om at køre smukt og nyde køreturen fra A til B.
     
  • FR-version tilfører ekstra dynamik til den allerede sporty nye Leon 5-dørs. Den perfekte bil til den sportsglade bilist. 17” letmetalfælgene, et eksklusivt indtræk og et ikonisk FR-læderrat giver dig helt rigtige sportslige fornemmelse. Og med små overraskende detaljer som f.eks. dørtrinsbeskytter i aluminium med integreret FR logo og unikke FR-designede kofangere, ved du, at det rette look altid er sikret.
     
  • Det at have en backup-plan er måske nok blevet en indgroet vane, men med SEAT Leon 5-dørs kan du føle dig helt sikker. Hvis din telefons batteri løber tør for strøm, har du altid den trådløse oplader ved hånden. Og endnu bedre: Færre ledninger, mindre rod

     

Prisliste  >

Prisliste Van >

Udstyr og specifikationer  >

Brochure  >

Brugte Leon på lager  > 

 

 

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Seat Personbiler