Seat Ibiza

Mest rummelige Ibiza nogensinde

  • Den helt nye SEAT Ibiza er designet til eventyr i byen. Den har alt, hvad du behøver for at nyde byen – som f.eks. en aerodynamisk effektiv form, der bringer dig længere og hurtigere frem med mindre brændstof, samt forbedret sikkerhed og stabilitet, så du kan være ekstra tryg.
     
  • Giv dig bare hen til musikken, og skru helt op for din BeatsAudio™-lyd. Og har du en mening, så del den med dit netværk med Full Link-teknologi. Ønsker du højere hastighed? Det integrerede navigationssystem er vinden i dine sejl.
     
  • Din og familiens sikkerhed har højeste prioritet, så hvorfor ikke gøre den mindre besværlig? Intuitive sikkerhedssystemer som adaptiv fartpilot, frontassistent og træthedsregistrering betyder, at du kan slappe af og nyde turen i den nye Ibiza. 
     
  • Sæt dit eget tempo med den nye, sporty SEAT Ibiza FR version. Med mulighed for Performance 18” alufælge, panoramisk soltag, dobbelt udstødningsrør og sort betræk med en markant, kontrastskabende syning – det er dynamisk ned til mindste detalje

  

Prisliste  >

Udstyr og specifikationer  >

Brochure  >

Brugte Ibiza på lager  >
 

 

 

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Seat Personbiler