Seat Ateca

En god fornemmelse

  • SEAT Ateca byder hverdagen velkommen med sin egen karakteristiske og dynamiske stil, der toner frem gennem de bevidst skarpe linjer i det ydre design. Inden i, er alt blevet udformet til at gøre det trivielle til den mest underholdende - fra den ergonomisk designede midterkonsol til den enorme mængde plads. Denne SUV vil ændre dit syn på hverdagens opgaver.
     
  • Få din daglige rutine til at køre perfekt med avanceret teknologi, designet til at tilbyde den bedste og mest strømlinede køreoplevelse. Med Full Link Teknologi er du i stand til at tilslutte din smartphone til radiosystemet og anvende godkendte mobile apps mens du kører samtidigt med, at din mobil bliver opladet gennem den trådløse oplader.
      
  • Større sikkerhed når man kører i byen sker ved at forudse, hvordan man kan undgå trafikale situationer og derved få trafikken til at glide problemfrit. Traffic Jam Assististance hjælper dig med at håndtere stop og start kørsel gennem køer og Blind Spot Detection med Rear Cross Traffic Alert gør vognbaneskift sikrere. 
     

  

Prisliste  >

Prisliste Van >

Udstyr og specifikationer  >

Brochure  >

 

 

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Seat Personbiler