Nissan X-Trail

Bygget til familier, bygget til eventyr

  • Nyd glæderne ved familielivet sammen i en større og mere vovet firehjulstrækker, der har alt, hvad du behøver: Muskuløs stil, robuste egenskaber, avanceret teknologi og al den komfort og fleksibilitet, som er nødvendig, når du skal på actionfyldte eventyr med familien.
     
  • Intelligent parkeringsassistent - Synes du, parkering er besværligt? Nu kan du bare holde din Nissan X-TRAIL ud for parkeringspladsen og lade systemet styre dig på plads. Du behøver heller ikke vride nakken af led: Du kan regne med 4 de kameraer, når du skal parkere.

  • Intelligent nødbremse med fodgængergenkendelse - Systemet advarer dig, hvis der er forhindringer eller fodgængere i vejen og bremser, hvis det er nødvendigt. Herunder har du også Moving Object Detection som via Around View Monitor, advarer dig, hvis der er bevægelse omkring bilen, fx i form af indkøbsvogne eller småbørn.

  • Automatisk fjernlys - Systemet justerer forlygterne for dig og sænker dem midlertidigt for modkørende trafik og skifter tilbage til langt lys, når det bliver nødvendigt.

  • Advarsel om biler i den blinde vinkelSystemet advarer dig, hvis det ser et køretøj i den blinde vinkel bag din bil.

     

Prisliste, udstyr og specifikationer  >

Brochure  >

Tilbehørsbrochure  >

Brugte X-Trail på lager  >

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Nissan Personbiler