Nissan Qashqai

Danskernes fortrukne SUV

 • Verdens mest foretrukne crossover har aldrig været så flot eller føltes så godt som nu, med en række kosmetiske opdateringer fra designet med en solid kølergrill og kølerhjelm til luksuriøse nye sæder.
   
 • Intelligens er en smuk ting - og det beviser den smarte, sofistikerede nytænkning af den originale crossover. Nissan QASHQAI kombinerer et flot ydre med effektiv aerodynamik, så du kan nyde kørsel, når det er bedst.
 • Nissans intelligente køreteknologier er ekstremt følsomme og er som en chaufførmedhjælper altid klar til at gribe ind for at passe på dig.
   
 • Intelligent Around View Monitor fungerer som chaufførmedhjælper og bruger fire kameraer til at give føreren et visuelt fugleperspektiv, så det bliver nemmere at bakke og parkere. Når du først har prøvet det, vil du aldrig køre bil uden det
   
 • Med NissanConnect bliver din Nissan QASHQAI din smartphones bedste ven. Den nye og mere intuitive grafik, som du kender fra apps, giver dig direkte adgang til din musik, Facebook-nyheder, tweets, anbefalinger fra TripAdvisor og meget mere.

  

Prisliste, udstyr og specifikationer  >

Brochure  >

Tilbehørsbrochure  >

Brugte Qashqai på lager  >

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Ser mere om Nissan Qashqai her:

Nissan Personbiler