Nissan Navara

Den Hårdføre Pickup

  • Oplev resultatet af 80 års erfaring med produktion af hårdføre pickups. Kraften og styrken af den bedste trækkapacitet i klassen. Et revolutionerende pickup-lad der er lige så smart, som det er kompetent. En avanceret 4WD der kan få dig frem stort set overalt og et solidt chassis med den første sammenhængende affjedring bagtil i sin klasse. Det er imponerende egenskaber, du kan benytte hver eneste dag.
     
  • Find med lethed rundt alle steder. Med en 7" touchscreen, der kan integreres fuldstændigt med din kompatible smartphone, stemmeanvisninger sving for sving, letlæselig skærm og masser af praktiske tidsbesparende forslag. Nissans næste generation af lyd- og navigationssystemer gør hver køretur bedre.
     
  • Manøvrering og parkering bliver gjort nemt med Intelligent Around View Monitor med fire kameraer, som giver et fugleperspektiv over køretøjet. Systemet gør det også hurtigt og nemt at tilkoble en trailer.
     
  • Trækkraften er en integreret del af Nissan NAVARA, og den begynder med køretøjets stigeramme i fuld længde og solidt konstrueret chassis samt de kraftige komponenter, inklusive bremsetransmission og kølesystemer. Med masser af kraft og drejningsmoment er du klar til at bugsere op til 3.500 kg med alle 4WD-modeller.

Prisliste, udstyr og specifikationer  >

Prisliste, udstyr og specifikationer (N-GUARD )  >

Brochure  >

Tilbehørsbrochure  >

   

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Nissan Personbiler