Nissan Leaf

Nissan Leaf - 100% elektrisk

 • Mærk spændingen ved øjeblikkelig acceleration, og kør hvorhen du vil – nu endnu længere, uden at stoppe for at tanke (Rækkevidde - bl. kørsel (WLTP): 270km (40kWh) 385km (62 kWh) . Rækkevidde - bykørsel (WLTP): 389 km(40 kWh) (afventer tal på 60kWh)). Oplev en smartere, sikrere og nemmere måde at køre på, som giver dig større selvsikkerhed og en helt ny følelse af spænding. Skift til den nye Nissan LEAF, den mest avancerede elbil på vejene.
   
 • E-PedalHvad med at nøjes med at køre med en pedal? Det er så enkelt! Med Nissans e-pedal kan du accelerere, sænke farten og bremse i en enkelt, glidende bevægelse. Bare slip speederen for automatisk at bremse, hvor energien genindvindes, og tryk for at speede op fra din aktuelle hastighed. Det er virkelig sjovt og giver dig meget bedre kontrol op ad bakke, ned ad bakke og på snoede veje.
   
 • ProPILOT - er designet til flersporede motor- og landeveje, kan holde dig midt i vognbanen, mens den intelligente (adaptive) fartpilot holder afstanden til den forankørende bil. Med Traffic Jam Pilot kan den tilmed bremse og stoppe bilen ved trafikpropper eller køkørsel.

   
   

Prisliste, udstyr og specifikationer  >

Brochure  >

Tilbehørsbrochure  >

 

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Nissan Personbiler