Nissan Juke

NY NISSAN JUKE 2019

  • Skarpe linjer, dramatiske lygter, fascinerende detaljer i designet, 19" alufælge og et særligt svævende tag. Den er vovet at se på og skaber slank aerodynamik, så du kan skære gennem luften med god brændstoføkonomi og støjfri kørsel. Hvis du er klar til at gøre indtryk, er det førende design af den nye Nissan JUKE ulig noget andet på vejen.
     
  • Den revolutionerende design af den nye Nissan JUKE skaber et fokuseret interiør ligesom et cockpit. Fra designet som en glidende vinge til det svævende instrumentbræt sætter den nye Nissan JUKE dig i centrum for spændende ydeevne. Avanceret teknologi er placeret intuitivt lige ved hånden. Nakkestøtterne bliver din egen, personlige lydindstilling. Sportssæderne når rundt og holder dig på plads. Alligevel er den også rummelig, luftig og har god sigtbarhed.

  • Forestil dig, at du sætter dig ind i din nye Nissan JUKE, og din yndlingsmusik er klar, din navigation er indstillet, og dine beskeder venter på dig. Det er den moderne måde at holde forbindelsen på.  Apple CarPlay eller Android Auto** kobler din smartphone til din bil – for en nemmere og mere sikker tur. Din nye Nissan JUKE kan endda fungere som wi-fi-hotspot, hvor du kan tilkoble op til otte særskilte enheder.
     
  • Den næste generation af bilkørsel er her og skaber mest mulig spænding, når du kører din nye Nissan JUKE, samtidig med at den holder dig sikker og i kontrol. ProPILOT Assist hjælper din nye Nissan JUKE med ud fra trafikken at holde en fast afstand til bilen foran. Den kan endda bremse helt op og derpå komme tilbage i fart, når trafikken igen begynder at flyde. På den åbne vej hjælper ProPILOT Assist dig med at holde dig midt på din vejbane på de lange, lige strækninger og selv gennem bløde sving.

Prisliste, udstyr og specifikationer  >

Brochure  >

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Nissan Personbiler