Nissan E-NV200 Evalia

En 100% elektrisk familiebil med 7 sæder

  • Med det nye 40 kWh-batteri er den 100 % elektriske Nissan e-NV200 EVALIA med fem eller syv sæder en stor hjælp for den voksende familie og det rette valg for en mere bæredygtig livsstil. Klar alle dine køreture med hele flokken rundt i byen på en enkelt opladning, eller få mest muligt ud af dine lademuligheder og nyd det bedste af opkobling, komfort og Nissan Intelligent Mobility i længere tid – alt sammen uden udledninger og minimale udgifter for et smartere, grønnere liv.
     
  • Med en rækkevidde på op til 301 kms bykørsel og 200 km ved kombineret kørsel (WLTP)** når du længere på en enkelt opladning i den 100 % elektriske multi-vogn Nissan e-NV200 EVALIA end nogensinde før. Lad op derhjemme eller på farten, og forbedr din rækkevidde, mens du kører. Enkelt, rent og effektivt – vejen til fremtiden starter her.
     
  • Den nye Nissan e-NV200 EVALIA har kæmpe indre men kompakte ydre dimensioner og er et elektrisk køretøj, der overgår dem alle. Det er en komplet 5-7-personers bil men alligevel med hatchbackens lethed, så den er aldrig for lang og aldrig for bred til byen og dens smalle gader, og parkering går som en leg.
 

     

Prisliste, udstyr og specifikationer  >

Brochure  >

Tilbehørsbrochure  >

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Nissan Personbiler