Mitsubishi L200

Bygget til hårdt arbejde

  • L200 kan håndtere alt slags terræn takket være Super Select 4WD-II. Dette unikke firhjulstræksystem kontrollerer driv- og bremsekraften på hvert hjul og sikrer maksimal stabilitet og vejgreb uanset vejoverflade. En drejeskive på midterkonsollen gør det muligt at skifte tilstand. Vælg 2H til normale vejforhold og 4H til ujævne veje – du ændrer tilstand ved hastigheder på op til 100km/t. I hårdt terræn, eller hvis du kører offroad, stop køretøjet og skift til enten 4HLc eller 4Llc-tilstand.

  • L200 har en 2,2 liters letvægtsmotorblok i rent aluminium med 16 ventiler og et præcist direkte common-rail indsprøjtningssystem. Det gør den særlig brændstoføkonomisk og omkostningseffektiv, samtidig med at den har den kraftige acceleration og det robuste drejningsmoment, som du nogensinde får brug for. Den udleder også mindre CO2.

  • Foran har du kraftige dobbelte bærearme med skruefjedre og en krængningsstabilisator, og bagtil stærke bladfjedre placeret over akslen. Resultatet er en stabil og behagelig køretur selv ved udfordrende terræn.

  • Ladet på L200 er nemt at laste og er blevet optimeret til at kunne stå imod alskens stød og slag. Men det, der gør L200 så alsidig er, at den kan håndtere mange former for baggagebehov og er ideel til både arbejde, ærinder eller en weekendudflugt.

  • Nyd intuitiv kontrol og komfort med Android Auto™ eller Apple CarPlay. Før du starter din køretur, skal du blot tilslutte din Android™ eller iPhone til USB-porten, og du vil herefter nemt kunne håndtere dine foretrukne smartphone funktioner direkte via den indbyggede 6” touchskærm. Smartphone link displayet (SDA) tilbyder også håndfri telefoni og musikfunktioner via Bluetooth®.

  • Mitsubishi er kendt for pålidelige og driftssikre biler, og derfor giver vi en af branchens bedste garantier: 5 år/100.000 km
 

Prisliste Van >

Brochure, udstyr og specifikationer  >

Tilbehørsbrochure >

 

 

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Se flere Mitsubishi personbiler