Mitsubishi L200

Bygget til hårdt arbejde

 • Mitsubishi løfter pick-uppen til et helt nyt niveau med en markant stil, der forener kvalitet og driftssikkerhed. Sporty design, væsentlig opgradering af interiør, mere udstyr, støjsvag kabine, avanceret Super Select 4WD ll samt klasseledende brændstoføkonomi. 
   
 • Double Cab kommer med en 2.4 liters turbodieselmotor, der producerer al den kraft og effektivitet, du kræver af en pick-up. L200 tilbyder toneanvigende fremskridt bl.a. i form af en cylinderblok i aluminium og et præcist direkte commom-rail indsprøjtningssystem. L200 er klassens mest brændstoføkonomiske pick-up. 
   
 • L200 er bygget til maksimal stabilitet og optimalt vejgreb. Den robuste chassisramme bidrager til solide køreegenskaber, og med det pålidelige 4WD og det avancerede ophæng har du altid fuld kontrol over bilen uanset overfladeforholdene. 
   
 • L200 er en arbejdshest uden lige og kan laste op til ca. 1 tons og trække fra 3 tons. Den nye Double Cab har fire almindelige døre, hvoraf de to bagdøre er længere end på Club Cab.
   
 • Mitsubishi er kendt for pålidelige og driftssikre biler, og derfor giver vi en af branchens bedste garantier: 5 år/100.000 km
 

Prisliste Van >

Brochure, udstyr og specifikationer  >

Tilbehørsbrochure  >

 

 

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Se flere Mitsubishi personbiler