Mitsubishi Eclipse Cross

Klar til action

 • Markante linjer. Brede skærme. Formerne er dynamiske og det kileformede design med den to-delte bagrude, lange akselafstand og de fremhævede skærmforøgere giver en fornemmelse af, at Eclipse Cross er i bevægelse, selv når den står stille. Et Coupé design der bringer nye former til SUV-klassen.
 • Eclipse Cross' sporty instrumentbord tilbyder en helt ny opbygning, hvor designet deler sig om en informativ øvre del med displays som f.eks. head up display og display til Apple CarPlay tilslutning, hvor den nedre del er den operationelle med f.eks. touchpad controller og knapper til sædevarme.
   
 • Udfordringer opstår, når du mindst venter dem. Uanset om du kører på snoede eller sneklædte veje, leverer Eclipse Cross' dynamiske 4x4-system S-AWC (Super-All Wheel Control) optimal trækkraft til baghjulene samt optimal fordeling af træk- og bremsekraft til forhjulene for at sikre stabilitet og kontrol.
   
 • Avanceret sikkerhedsteknologi understøtter en mere sikker kørsel og parkering - dag og nat. Fra intelligente sensorer, der tracker dine omgivelser og advarer dig om fare, til solid passiv beskyttelse giver Eclipse Cross dig en 5-stjernet sikkerhed. 
   
 • Mitsubishi er kendt for pålidelige og driftssikre biler, og derfor giver vi en af branchens bedste garantier: 5 år/100.000 km.

Prisliste  >

Brochure, udstyr og specifikationer  >

Tilbehørsbrochure  >

 

 

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Se flere Mitsubishi personbiler