Honda e

Elegant og moderne - helt ny elektrisk Honda 

  • Den helt nye, elektriske Honda e er en drøm, der er skabt ud fra en unik kombination af dynamisk ydeevne, moderne komfort og banebrydende teknologi. Honda e har en rækkevidde på op til 220 km, så der er masser af kapacitet til bykørsel i løbet af ugen. Nettilslutningen sker via et praktisk opladningspunkt, der sidder under motorhjelmen. Dette omfatter en LED-oversigtsindikation af batteriets status. Du kan oplade op til 80 % kapacitet på 30 minutter med en hurtig oplader* – det er mindre tid, end det tager at oplade en smartphone.
     
  • Honda e har mange innovative funktioner, bl.a. Honda Parking Pilot og Side-Camera Mirror System, som kan hjælpe dig på turen rundt i byen. Baghjulene drives af en kraftig elmotor, som sikrer en bedre styring. Honda e accelererer og decelererer med regenerativ bremsning, og alt styres med én pedal. Honda e har 150HK
     
  • Honda e, som er vores første 100 % elektriske bil, kombinerer stor stabilitet og nem håndtering med hurtig opladning og et unikt vandkølet batterisystem, så rækkevidden optimeres i både høje og lave temperaturer. 
     
  • Når du træder ind i det rummelige interiør af Honda e, kommer du straks væk fra larm og travlhed. Det er et roligt og fredfyldt miljø – nærmest som en lounge – med et indvendigt design, der er lyst og luftigt. Der er heller ingen midterkonsol, så kabinen føles endnu bredere. Når du sætter dig i de komfortable sæder og nyder det brede instrumentpanel i fuld skærm, føles det som en behagelig rumrejse.

 

Prisliste - Honda Personbiler  >

Brochure  >

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Se mere om Honda e herunder:

Honda Personbiler

 

 

  

                 Honda e    >