Honda CR-V Hybrid

Stig ind i Hybrid

 • Hurtigeragerende, stabil og effektiv. Dette er blot tre af de fordele, du vil bemærke i den helt nye CR-V Hybrid. Dens intelligente og ekstremt avancerede hybriddrivlinje giver en glidende og engagerende køreoplevelse på enhver tur.
   
 • i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive)-teknologien giver både en fremragende ydeevne og overlegen effektivitet. De aerodynamiske linjer, der er skabt omkring et helt nyt karrosseri, gør denne 5. generations CR-V til en SUV, som føreren vil elske. Når du er inde i bilen, vil du nyde det luksuriøse, stilfulde interiør, der byder på det nyeste inden for førerhjælpemidler og infotainment – og ikke mindst den plads og alsidighed, som CR-V er berømt for.
   
 • En Atkinson 2,0-liters benzinmotor arbejder sammen med to elmotorer til hhv. fremdrift og generator, og disse styres af et intelligent i-MMD-system (intelligent Multi-Mode Drive) med tre kørselstilstande: Hybrid, Engine og Electric Drive. Vælg mellem 2-hjulstræk eller 4-hjulstræk.
   
 • Nyd køreturen, mens Honda CR-V vælger den mest dynamiske og effektive måde at komme frem på. Det er et banebrydende system, der gør, at benzinmotoren kører inden for sit optimale effektområde så ofte som muligt. Sammen med ECON-tilstanden er resultatet en ekstremt brændstoføkonomisk bil. Sommetider benytter CR-V alle tre motorer for at opnå den bedste ydeevne – en "triple boost" – samtidig med, at kørslen er så brændstoføkonomisk som muligt.

    

Prisliste - Honda Personbiler  >

Brochure og specifikationer  >

Anhægertræk CR-V Hybrid   >

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Honda Personbiler

 

 

  

                 Honda e    >