Honda CR-V

Sport og luksus: CR-V er nydesignet helt fra bunden

  • CR-V er nydesignet med bløde flydende linjer, der altid påkalder sig opmærksomhed. Honda har udviklet et interiør, der er ret imponerende: Det omgiver dig med luksus med masser af luft og benplads for alle. Alle køreture er en fornøjelse, og hvis du har brug for mere plads til de store uhåndterlige ting, har CR-V plads til dem også. 
     
  • Den avancerede 1.5 VTEC TURBO-motor (175HK/193HK) er i stand til at levere rigelige kræfter via den 6-trins manuelle eller 7-trins CVT-automatiske gearkasse. I kombination med det nye chassis er køreoplevelsen adræt med en sporty følelse. Med den helt nye CR-V kommer du frem med absolut finesse og komfort: Du skal bare sætte dig bag rattet – og så afsted! 
     
  • Hele verdens foretrukne SUV bliver nu endnu mere relevant for vor tids kørselsforhold med den intelligente og højt avancerede hybride drivlinje. Den giver en glidende og engagerende køreoplevelse, uanset hvor du vil hen, og den kombinerer den sportslige ydelse med en god økonomi og lave udledninger. 
     
  • På en farve-TFT-skærm lige foran føreren kan man se de vigtigste data. Vi kalder systemet for Driver Information Interface, og det viser nøgledata direkte foran føreren. Du kan let rulle gennem DII ved hjælp af den ratmonterede tommelfingerknap eller via stemmeaktivering og dermed vælge en lang række funktioner som f.eks.: visning af SMS og e-mail, information om audio, telefonkontakter, status om firehjulstræk og endog smarte oplysninger om bilens vedligeholdelse. 

 

Prisliste - Honda Personbiler  >

Brochure og specifikationer  >

Tilbehørsbrochure  >

Brugte CR-V på lager  >

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Honda Personbiler

 

 

  

                 Honda e    >