Honda Civic Type R

Rendyrket Racermentalitet

  • Type R bygger på Hondas arv inden for udvikling af højtydende biler og har de samme grundtræk som den nye 10. generation af Civic. Den er nydesignet helt fra bunden med det formål at give den mest oplivende og spændende køreoplevelse blandt alle hatchbacks – både på landevejen og på racerbanen. Hils på den mest kraftfulde og mest reaktionsstærke forhjulstrukne bil, Honda nogensinde har skabt.
     
  • Hjertet i denne maskine er en 2.0 liter VTEC-turbomotor, der rører din sjæl. Den er rå, den er kraftfuld, og den leverer 320 hk (400 Nm) og en stor dosis adrenalin, når du hører brølet fra den tredobbelte udstødning. 
     
  • Type R kan tæmmes eller slippes løs – det afhænger helt af dig. Uanset hvilken kørselstilstand der vælges, analyseres fart, rulning og G-kraft konstant, hvorefter de adaptive støddæmpere, styrekraften, gearskiftefornemmelsen og gasresponsen tilpasses de forskellige vej- og baneforhold.
     
  • Den er fantastisk strømlinet og samtidig super sporty. Type R er blevet udviklet med fokus på fremragende aerodynamik, og derfor har den en udformning, der både minimerer luftmodstand og løft, og som tiltrækker en masse opmærksomhed.

     

Prisliste - Honda Personbiler  >

Brochure og specifikationer  >

Tilbehørsbrochure  >

Brugte Civic på lager  >

Book prøvekørsel herunder

Loading...

Honda Personbiler

 

 

  

                 Honda e    >