Køb din nye bil hos os

Hos Dahl Biler ved vi, at der er mange overvejelser og spørgsmål forbundet med et bilkøb. Vores sælgere er godt klædt på til at guide dig igennem vores portefølje af bilmærker og bilmodeller. På den måde kan I sammen finde netop den bil, der passer til dine behov og ønsker. 

Dahl Biler er autoriseret forhandler af Nissan, Honda og Mitsubishi. Klik på et af mærkerne for mere information om de forskellige modeller.

 

Vi har følgende mærker og modeller som nye biler

Dahl Biler er din foretrukne forhandler, hvis du vil have en ny Nissan. Fra Nissan har vi modeller som Micra, Juke, Qashqai, X-Trail. Vi tilbyder alt fra Crossover til familiebil, så der er en ny Nissan til et hvert behov.

Hos Dahl Biler kan du få en ny Honda i modellerne Jazz, HR-V, Civic, Civic Type-R, Civic 4D og CR-V. Fælles for modellerne er, at der er fokus på kvalitet, rummelighed og fart.

Derudover tilbyder Dahl Biler en ny Mitsubishi indenfor modellerne Eclipse Cross, Space Star, L200 og Outlander. Der er modeller med firhjulstræk og med masser af udstyr, så vi har en ny Mitsubishi til enhver smag.

Bestil en prøvetur

Herunder kan du forespørge prøvekørsel af den bil du er interesseret i. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående. Herefter vender vi tilbage til dig, så vi kan aftale nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig.

Loading...