Om Dahl Biler

Dahl biler er din autoriserede bilforhandler i Midt- og Vestjylland. Vi har beliggenhed i både Struer, Viborg og Holstebro og forhandler Honda, Nissan og Mitsubishi. Vi forhandler både nye og brugte biler og har altid attraktive priser samt et stort udvalg.

Vores afdelinger er drevet af dygtige ledere og medarbejdere i både forretningerne og på værkstederne i alle vores afdelinger i Jylland.

Du kan læse mere om blandt andet Dahl Bilers historie i profilbrochuren nedenfor.

 

Dahl Biler i Midt- og Vestjylland

Hos Dahl Biler er kvalitet vores kendetegn. Vi sætter en ære i at yde den bedste rådgivning og service for vores kunder. Vi har valgt at føre biler fra japanske producenter, fordi de er førende på kvalitet, køreglæde, komfort og teknologisk overskud til fair priser. Vores medarbejdere er ordholdne og servicemindede overfor kunder, samarbejdspartnere og leverandører.

Med biler fra tre stærke producenter, kan vi præsentere et udvalg, der er så varieret, at vi altid kan tilbyde den rette bil til alle kunder. Vi imødekommer bilønsker lige fra storfamilien og direktøren til seniorparret og endda også til den studerende, der kan få stor glæde af en af vores velholdte, brugte biler til en fornuftig pris.

Kom ind og hør om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud på din næste drømmebil.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores Dahl Biler forretninger i Midt- og Vestjylland.