Klik på logoerne herunder for at se leasingpriser på de enkelte mærker.


 

Gode råd og information om Leasing

Der kan være mange spørgsmål, der trænger sig på, når man overvejer leasing. Her har vi samlet de mest almindelige spørgsmål og svar, så du kan danne dig et overblik. Hvis du har yderligere spørgsmål, skal du endelig tage fat i os personligt.

Hvad er leasing?

Når du leaser en bil, så er det stort set det samme som at leje en bil i en given periode. Ligesom ved almindelig finansiering, så betaler man en udbetaling og derefter en månedlig ydelse. Ved almindelig finansiering betaler du normalt bilen af på omkring 6-7 år. Når man indgår en leasingaftale, vil man typisk betale af i ca. 36 måneder. Hvis du lejer en bil i 6 måneder eller derunder, er der ikke længere tale om leasing, blot leje af bil, flex-leasing eller mini-leasing.

Hvad skal jeg betale, når jeg leaser?

Når du starter med at lease, beregner man den forventede restværdi på bilen efter perioden. Det vil i praksis sige, at det vurderes, hvor meget værdi bilen har tabt efter perioden. Man betaler herefter ned til beløbet+ registreringsafgift. Når leasingperioden er slut, afleverer du blot bilen og er klar til at vælge din næste bil. Leasing gør det også muligt at køre i forskellige biler uden alt for høje omkostninger.

Hvor meget skal jeg betale i registreringsafgift?

Satserne for registreringsafgift er bestemt af SKAT. Som leasinggiver er dette ikke noget, vi kan bestemme. Fordelene ved leasing er altså, at du ikke har nogen uventede regninger og kan derfor 100% stole på dit budget.

Hvad koster service og vedligeholdelse på leasingbiler?

Når du leaser en bil, er service og vedligeholdelse gratis i perioden, du har bilen.

Er det bedst at købe eller privatlease?

Det kommer helt an på dit behov. Hvis du ikke køre mere end få år i din nye bil og ønsker økonomisk sikkerhed, så er privatleasing en god løsning. Hvis du kører rigtig mange år i din nye bil eller ønsker at købe en brugt bil, så er det en god idé at købe.

Kan jeg opsige min leasingaftale?

Du kan sagtens opsige din leasingaftale. Efter maksimalt 11 måneder må man som forbruger opsige sin leasingkontrakt – dog med en måneds varsel.

Skal jeg betale for ridser og buler, når jeg leaser?

Hvis du buler eller ridser bilen, skal du selv betale for skaderne. I din leasingkontakt står det nøje, hvor slemt det skal være, før du selv skal betale skaderne. Undgå dog at prøve på at reparere lakskader selv, da du kan risikere en efterregning for dit gør-det-selv arbejde på bilen.

Kan jeg købe bilen, efter jeg har leaset den i en periode?

Som udgangspunkt kan den person der står på leasingaftalen ikke købe bilen som brugtbil efter leasingperioden.

Købe bil på afbetaling eller lease?

Der er mange, der sætter spørgsmålstegn ved, om man ikke ligeså godt kan købe bilen på afbetaling fremfor at lease. Her skal man bare huske, at en bil altid taber værdi. Når du køber en bil, vil der altid være udgifter mht. omkostninger, vedligeholdelse, reparationer og finansieringsomkostninger.

Hvad koster det at lease?

Det er forskelligt, alt efter om du vil køre Micra eller X-Trail. Priserne forbeholder sig de forskellige mærker og modeller.

Bestil en prøvetur

Herunder kan du forespørge prøvekørsel af den bil du er interesseret i. Det eneste du skal gøre er at udfylde nedenstående. Herefter vender vi tilbage til dig, så vi kan aftale nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig.

Loading...