Kære Kunder
 

Grundet de ekstraordinære tiltag der bliver foretaget i Danmark, for at minimere spredningen af Corona-virus, tager vi naturligvis også vores forbehold for at sikre både dig, samt vores medarbejdere og deres familier.

Dette betyder at du stadig vil kunne opleve samme gode betjening og service hos os, men at der kan forekomme nedsat bemanding eller en mindre personlig velkomst end den du plejer at få, da vi forsøger at undgå nærkontakt. Vi har naturligvis fokus på god hygiejne, hyppig håndvask, brug af håndsprit og ekstra rengøring af fællesarealer.

VIGTIGT:

Vi opfordrer til at bestille tid på værkstedet online: https://dahl-biler.dk/vaerksted/book-services og aflevere nøglen i nøgleindkast, hvorefter den videre kommunikation foregår via telefon. 
Der anvendes gummihandsker når der arbejdes på din bil og når bilen er færdig på værkstedet, aftørres håndtag, rat og gearknop af med bakteriedræbende rengøringsmiddel.

Vi opfordrer desuden til at booke prøvekørsel på: https://dahl-biler.dk/nye-biler så du kan prøvekøre en bil der er klargjort til dig ved bla. at blive desinficeret.

Har du spørgsmål eller særlige behov som du ønsker at vi imødekommer, er du velkommen til at kontakte os inden dit besøg på tlf. 88444111.

Vi glæder os til at høre fra dig