Loading...
12345

Søg blandt vores 54 biler

Simpel Avanceret

Brugte biler i Viborg, Holstebro og Struer

Dahl Biler har brugte biler indenfor flere mærker og modeller til salg i både Viborg, Struer og Holstebro.

En brugt bil kan være en billig og overskuelig løsning for dig, der ønsker en bil, men ikke vil købe den som ny. Vi har altid et stort udvalg af nyere brugte biler fordelt i vores tre forretninger og vi får dagligt nye brugte biler ind.

Der kan være en del at spare ved at købe en brugt bil fremfor en helt ny. En brugt bil er til dig, der godt vil gå på kompromis på nogle områder, for at få en bil til en god pris.

Hvis du ikke vil gå på kompromis med enten kvalitet, antal kørte kilometer eller mængden af udstyr på din nye kommende bil, kan du med fordel købe en splinter ny.

 

Hvis du ikke kan finde lige den brugte bil, du søger i afdelingen nær dig, så kontakt os alligevel, og så finder vi en måde at få bilen frem til dig på.

Alle vores 54 biler

Liste Galleri

 

Brugte biler i Viborg

I vores forretning i Viborg har vi især brugte biler indenfor forskellige Nissan-modeller. Vi har blandt andet Nissan Qashqai i flere modeller, Nissan Leaf, Nissan Pulsar og Nissan Micra i flere modeller.

Kontakt os i dag eller kom ind og hør mere om vores udvalg af brugte biler.

 

Brugte biler i Struer

Vi har et stort udvalg af brugte biler i vores forretning i Struer. Vi har en del Honda-modeller såsom Honda CR-V, Honda FR-V, Honda Jazz, Honda Accord, flere Honda Civic modeller. Derudover har vi brugte biler indenfor modeller fra Mitsubishi Space Star, Mitsubishi Lancer og Nissan Qashqai.

Kontakt os eller kom ind og hør mere om dine muligheder for at gøre en god handel med en af vores brugte biler.

 

Brugte biler i Holstebro

I forretningen i Holstebro har et stort udvalg af brugte Nissan biler og brugte Seat biler. Det er blandt andet modellerne Seat Mii, Nissan Micra, flere modeller af Seat Ibiza, Nissan X-Trail, Nissan Pulsar, Nissan Note, Nissan Qashqai og Nissan Juke.

Kontakt os eller kom ind og hør om mulighederne for at få en brugt bil i Holstebro.